top of page

Exponentiellt lärande för era kunder

Learnifier är den ledande lärplattformen i Norden. Ett dynamiskt verktyg för att digitalisera kunskap.

Kontakta sälj på +46852027940 eller boka ett möte nu

+ 1 000 000 ANVÄNDARE från mer än 28 länder

Med vårt verktyg kan du enkelt …

Har konkurrensen blivit tuffare? Är du trött på krångliga lärupplevelser? Blir du galen på tidskrävande administration?

Lärande blir så mycket roligare och effektivare utan störningsmoment. Och ju snabbare folk lär sig, desto snabbare växer din verksamhet. Learnifier är helt mobilanpassat och de utbildningsprogram du skapar fungerar lika bra oavsett enhet. Ett måste för att hålla ångan uppe.

Att frigöra tid är den kanske största utmaningen för alla som vill utvecklas, expandera eller lära ut. Tyvärr har ju dygnet ett begränsat antal timmar. Därför är möjligheten att automatisera trist administration en av de främsta fördelarna med digitalisering. När du börjar använda Learnifier kommer du snabbt inse att även kreativa delar går att sätta på autopilot.

Med Learnifiers drag och släpp-funktioner kan du skapa en detaljrik onlinekurs eller interaktiv produktpresentation inom loppet av minuter. Bryt loss från isolerade team och låt hela din organisation förvandla sin expertis till kraftfullt lärande med bara några få klick. Att dela kunskap ska vara så enkelt. Så vi såg till att det är det.

”Vi har nu kunnat samla och tydliggöra innehåll som tidigare var utspritt. Deltagare kan nu genomföra utbildningen när det passar dem. De kan dela upp utbildningen och gå igenom flera aktiviteter och moduler i sin egen takt.”

- Erica Kron-Owen
HR Business Partner, SDWorx

”Med Learnifier så når vi fler deltagare, eller rättare sagt, fler deltagare når oss.”

- Johanna Hagström

HR Manager, Pinchos

"Vi har nu kunnat samla och tydliggöra innehåll som tidigare var utspritt. Deltagare kan nu genomföra utbildningen när det passar dem. De kan dela upp utbildningen och gå igenom flera aktiviteter och moduler i sin egen takt.”"

- Erica Kron Owen
HR Business Partner,
SDWorx

"Med Learnifier så når vi fler deltagare, eller rättare sagt, fler deltagare når oss."

- Johanna Hagström

HR Manager,
Pinchos

Är du redo att komma igång?

Hör av dig eller skapa ett konto redan idag.

bottom of page